Δωρεάν τα μεταφορικά γι' αγορές πάνω από 50€

Ανακαλύψτε τις προσφορές μας

Επικοινωνήστε μαζί μας: 2106095166

ΟΦΘΑΛΜΟΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ

ΟΦΘΑΛΜΙΚΕΣ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ

Το κατάστημα οπτικών KAPOLIS OPTICIANS τοποθετεί επίσης οφθαλμικές προσθέσεις από ειδική ρητίνη που προσφέρει άριστα αποτελέσματα. Η συμπαγής  και  λεία επιφάνεια δίνει αξία στην πρόθεση και βελτιώνει τη λειτουργικότητά της ακόμα από απόψεως υγιεινής.

Η αναπαραγωγή της ίριδας ( ζωγραφισμένη στο χέρι ) γίνεται στις πιό μικρές λεπτομέρειες με την χρησιμοποίηση ειδικών χρωστικών ουσιών και προσαρμόζοντας υλικά ακρυλικά, αντιαλλεργικά επεξεργασμένα εν θερμώ. Η σύνθεση από πολυμεθύλ μετακρυλικό καθιστά το προϊόν άθραυστο εξαλείφοντας τον κίνδυνο δημιουργίας γρατσουνιών που με την πάροδο του χρόνου μπορούν να δημιουργήσουν βλάβες.

Τι σημαίνει:

Η οφθαλμική πρόθεση είναι ένας "γάμος"  της επιστήμης και της τέχνης. Της επιστήμης επειδή πρόκειται για τη γνώση των βιολογικών αρχών που βρίσκονται στη βάση της μορφολειτουργικής αποκατάστασης και τέχνης γιατί πρόκειται για την κλινική αποτελεσματική υλοποίηση των προθεσικών οργάνων σε αρμονία με τους κανόνες της τεχνικής διαδικασίας για τους οφθαλμούς. Η "αναπηρία" του ενός ματιού συνεπάγεται ενοχλήσεις και βλάβες. Η αποστολή μιάς οφθαλμικής πρόθεσης που έχει τοποθετηθεί με σωστό τρόπο μας κάνει να αποφεύγουμε ψυχολογικές καταστάσεις και δίνει στο πρόσωπο μια αρμονία, επιτρέποντας στον ασθενή να ζει φυσιολογικά και να απολαμβάνει όλα τα πλεονεκτήματα που απορρέουν από αυτό.

Το Κέντρο μας εγγυάται άριστα αποτελέσματα γιατί οι οφθαλμικές προσθέσεις ανταποκρίνονται στις προσωπικές απαιτήσεις του ασθενούς.

 

 

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.